top of page

Mentorul Meu

în jurul globului

Suntem pasionați de dezvoltarea tinerilor din România și credem că toți tinerii pot reuși în viață cu un sistem adecvat de sprijin.

vision.png
Misiunea noastră

Misiunea noastră este să aducem acest sistem de sprijin mai aproape de tinerii din România. Vom facilita conectarea elevilor de liceu și studenților cu profesioniști și antreprenori români de succes atât din țară, cât și din diaspora. Scopul este de a accelera dezvoltarea personală și profesională a acestora și de a crea o cultură bazată pe schimb de expertiză, colaborare și inovație.

plane.png

Mentoratul este un instrument puternic pentru dezvoltarea generației următoare în orice societate, accelerând curba de învățare a profesioniștilor, oferind în același timp companiilor posibilitatea de a dezvolta și de a păstra talent. Atât mentorii cât și menteei câștigă.

diamond.png

MentorulMeu.ro s-a născut din dorința noastră de a le oferi tinerilor români acces la mentori de înaltă calitate, ingredientul cel mai important pentru un ecosistem sănătos, inovator și antreprenorial. Dezvoltându-i pe tinerii noștri, ajutăm România să prospere.

trophy.png

La potențialul maxim credem că acest proiect poate ajunge la mii de tineri din toată România în programe de mentorat 1:1, dar și ateliere profesionale în școli și universități. Acest lucru va permite tinerilor să înțeleagă cerințele mediului profesional, să îi motiveze și să le ofere o perspectivă asupra viitorului lor posibil, pe care altfel nu ar avea-o. În final, menteei vor deveni mentori, ratele de abandon școlar vor scădea, iar societatea românească va beneficia. Incredibil de ambițios - știm!

ABOUT
PROJECTS

Studiile arată că persoanele care au lucrat cu mentori sunt mai dedicate profesiei și carierei lor, decât cele care nu au avut niciodată un mentor

Persoanele care au fost mentorate deseori au salarii mai mari, au performanță mai înaltă sunt promovate mai ușor și au un progres mai rapid în carieră

Persoanele care au fost mentorate au o satisfacție crescută în cariera lor

SERVICES

​Poți închide laptopul numai după ce te-ai înregistrat

wink.png
bottom of page