top of page

Cunoașteți echipa din spatele acestei inițiative

#VoluntariiMagici

magic.png
Amalia Sauan.jpg
sun.png

Amalia Sauan

* Producătorul de entuziasm și vorbă bună *

Amalia este Producătorul de entuziasm și vorba buna.
 

Amalia s-a alăturat echipei în 2019 cu dorința de a aduce un impact pozitiv comunității. E mereu încântată să promoveze proiectele și evenimentele noastre civice dar mai ales să se implice și se asigură că nu rămânem niciodată fară entuziasm în mijlocul unui proiect
 

Amalia crede cu tărie în beneficiile pe care le poate aduce Mentorul Meu generației următoare. Se ocupă de propagarea proiectului pe social media și de feedback (p.s. daca vă nemulțumește ceva în timpul programului îi puteți scrie Amaliei)
 

Când nu lucrează și nu face voluntariat sau sport, Amalia încearcă rețete noi de deserturi și lucrează la visul său de a-și deschide propria clătitărie :)

Irina.jpg
speaker.png

Irina Naiman

* Meșterul vorbelor *

Irina este Meșterul vorbelor.

Ea a alcătuit ghidul nostru și nu încetează să vorbească tuturor despre proiectul “Mentorul meu”.

 

Căutând parteneriate strategice, Irina se asigură că acest proiect nu ratează oportunitățile de a-și extinde orizontul.
Pasionată de asi ajuta semenii, Irina își folosește timpul liber facand voluntariat.

 

De asemenea, îi place să viziteze muzee de artă, să practice Yoga sau să alerge pentru a prinde trenul 

Wink_Emoji_2_large.png
WhatsApp Image 2020-05-24 at 22.37.58.jp
detective.png

Ștefan Bălan

* Interogator și agent de publicitate *

Ștefan face primii pași în ale voluntariatului, însă se simte pregătit de această provocare.

 

El se ocupă de chestionarea viitorilor participanți. Este foarte entuziasmat să pună umărul la dezvoltarea noilor generații prin programul Mentorul meu. Alături de Amalia, este responsabil pentru promovarea proiectului în mediul online.


Ștefan este glumețul grupului, mereu cu zâmbetul pe buze. Un iubitor al sportului , el își ocupă timpul liber mergând la sală, jucând basketball și plimbandu-se cu bicicleta în natură. De asemenea, îi place să facă experiemente culinare, fiind un gurmand incurabil.

Mihaela.jpg
knight.png

Mihaela Bălănescu

* Paznicul datelor *

Întotdeauna atentă la detalii, Mihaela este cea care se asigură că datele tale sunt în siguranță.
 

Cu o experiență de mai bine de 10 ani în voluntariat, Mihaela caută mereu să aibă o contribuție pozitivă pentru cei din jur. S-a alăturat echipei în 2019, fiind unul dintre creierele din spatele campaniei #DeDataAstaVotez.

Crede cu tărie că doar prin implicarea noastră, a cetățenilor de rând, putem schimba în bine România, iar Mentorul Meu este unul dintre proiectele ei preferate pentru că prin intermediul acestuia ajutăm tinerii români, liderii de mâine.

Când nu muncește sau face voluntariat, Mihaela se bucură de plimbări în natură, cărți bune sau Krav Maga.

Sandy F.jpg
international.png

Sandy Florea

* Agentul Internațional *

Cu o viziune de 360 de grade, Sandy va asigura o comunicare eficientă pe plan national și internațional.

Se definește o conservatoare de tradiții, și după ce a migrat prin țări străine, este hotărâtă să se dedice proiectelor ce susțin generația de azi, și de mâine,din România.

Sandy este o visătoare, și în timpul său liber, cochetează cu dansuri latino și orientale.

Corina.jpeg
look.png

Corina Kaiser

* Vizionarul*

Corina are o experiență de 10 ani în domeniul de investiții pentru instituții financiare. A studiat economie la Viena și New York,  în prezent are rolul de Senior Vice President și și-a petrecut cariera la Citibank, Goldman Sachs, AT Kearney, Rocket Internet și Bawag Group.


Corina își dedică timpul liber grupului de voluntari pe care l-a fondat alături de prieteni, și alături de care realizează proiecte cu impact în folosul României și a comunității de români

DSC_2771_2.jpg

Florin Popa

* Negociatorul *

 

45603444_311058052841802_861099713931871
famous.png

Victor N. Rusu
* Ambasadorul distracției *

Florin s-a alaturat proiectului in 2020. Ca urmare a multor experiente atat ca si mentor cat si ca mentee, este un avid sustinator al conceptului de mentorat. El crede cu tarie ca elevii de liceu si studentii pot ajunge la decizii informate legate de alegerile majore din viata lor si pot totodata naviga prin provocarile si ambiguitatea specifica inceputurilor.

In ''viata reala'', Florin este negociator in domeniul energiei. Este pasionat de public speaking, politici publice si tenis si abia asteapta sa poata calatori din nou.

bottom of page